Contacteer

Heeft u vragen over onze buurt, activiteiten of onze werking ? Heeft u voorstellen voor nieuwe activiteiten, extra info voor onze buurt of onze website ?

Onderaan deze pagina kan u uw mening kwijt.


Hou er wel rekening mee dat alle aanvragen eerst zullen worden beoordeeld vooraleer gepubliceerd; op deze wijze wensen we onze website te vrijwaren van ongeoorloofde suggesties en reacties die mogelijks aanstoot kunnen geven.

Wenst u liever rechtstreeks contact op te nemen met onze buurtwerking ?  Dit kan altijd door een mailtje te sturen naar : info@elisabethwijk.be

8 comments

 1. zondag 15 mei een lange dag, mooie filmopnames,vandaag16mei prachtige foto’s dank aan de ganse crew, Gerda

  1. Onze kortfilm “Levende zielen” zal in augustus 2 maal worden vertoond op ons openlucht filmfestival Ciné Leopold.

   Hierna zal onze kortfilm nog worden vertoond op andere festivals en gelegenheden. Een DVD van de film wordt meegeleverd voor wie het fotoboek bestelde, echter trachten we een DVD-versie apart nog aan te bieden in het najaar.

   groeten, Gerrit Heirbaut.

 2. Beste,
  ik ben bezig met het plannen van een fietstocht (tussen kerken en kapellen) en ben in het kader daarvan op zoek naar informatie over de Heilig Hartkapel in de minderbroederstraat, kunnen jullie mij op weg helpen waar ik hierover meer kan te weten komen.
  alvast bedankt,

  Ronny

  1. Ronny, via Hoplr werd voorstel geformuleerd om hiervoor eens contact op te nemen met de toeristische dienst of het stadsarchief

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *