Servaas de Haas

Zaterdag 30 maart 2024

Flyer

De lente is in aantocht en dat willen we vieren!  Daarom nodigen we jullie uit voor onze gezellige lentebar op zaterdag 30 maart van 14 tot 17 uur op het Prins Leopoldplein.

Het wordt een leuke namiddag vol sfeer en smaak.  Je kan genieten van een lekker drankje en een hapje terwijl Dj Thomas voor de muzikale omlijsting zorgt.  Voor de kinderen hebben we leuke spelletjes voorzien. En wie weet mag je als volwassene ook wel een keertje meedoen!

De toegang is gratis en de drankjes zijn schappelijk geprijsd.  Bovendien komt Servaas de Haas langs met een mand vol lekkers voor de kleintjes.  Dat wil je toch niet missen?

Laat ons vóór 18 maart weten of je langskomt, zodat we voldoende lekkers hebben en geen kinderen moeten teleurstellen.

E. siri.vanhove@sint-niklaas.be | T. 0485 55 49 83

We hopen je te zien op onze lentebar!

EDITIE 2023

Flyer

Op zaterdag 1 april verwelkomden wij alle buurtbewoners aan onze lentebar op het Prins Leopoldplein.

Het was een regenachtig maar fijn moment om samen te genieten van een drankje en allerlei lekkers.  Dj Thomas zorgde voor aangename vibes.

 

De kinderen konden zich uitleven met onze fijne spelen:

  • eendjeskraam
  • stelten
  • spiraal
  • olympisch ringwerpen
  • stokvangspel en
  • tafelvoetbal.
     
     

Servaas de Haas bracht voor de kinderen paaseitjes en ander lekkers mee, en liet zich verleiden tot een dansje:

EDITIE 2021

Flyer | Deelnemerskaart | Buurtplan


In de Elisabethwijk konden de kinderen deze paasvakantie alleen of met hun (groot)ouders op zoektocht naar sporen van Servaas de Haas.  Op 24 plaatsen in de wijk hingen sporen (gekleurde letters) van Servaas.  Wie ze allemaal vond, kon er een geheime zin mee vormen.

Als beloning kregen zijn de paashaas op bezoek.

Servaas liet ons weten dat de kinderen in de Elisabethwijk geweldig zijn. En snugger ook. Niet minder dan 73 kinderen zijn op zoek gegaan naar zijn sporen en hebben zo de zin ‘deze haas is geen uilskuiken’ gevonden.

Zondagochtend (rond 10 uur) vertrok hij met zijn assistente op pad om alle kinderen te belonen met wat lekkers.  Er zaten ook veel prachtig ingekleurde kaartjes in zijn brievenbus.  Hij heeft ervan wakker gelegen om de mooiste kaart te kiezen want hij vond ze bijna allemaal even mooi.  Hij heeft er uiteindelijk 3 gekozen. Zij kregen een leuk extraatje.