Fietstocht Critical Mass

logo critical mass

 

Dag fietser en toekomstige fietser!

Graag nodigen we je uit om deel te nemen aan de Critical Mass Sint-Niklaas, elke laatste vrijdag van de maand. Critical Mass is een veilige en leuke fietstocht voor iedereen jong van hart en hun families en vrienden. Dit naar het voorbeeld van vele steden wereldwijd. De tochten zijn bedoeld om het fietsen te promoten met vriendelijke fietstochten door de stad. We fietsen in groep met alle vrije fietsers die deelnemen: we gaan de straat op in een route rondom de Grote Markt. We vragen elke laatste vrijdag van de maand de aandacht van buurtbewoners, voorbijgangers, automobilisten, … voor de fiets, want we dromen van een stad waarin fietsen een feest is. Jij ook?

Deelnemen is eenvoudig! Kom af elke laatste vrijdag van de maand om 18 u naar de Grote Markt. Critical Mass wacht je op in fluo en breng je toeters en bellen mee.

We fietsen reglementair met het politiereglement. De route duurt ongeveer 20 minuten en is afstand-vriendelijk voor kinderen.

We vragen je mee op onze tocht omdat fietsen met 100(den) het verschil maakt tussen een groep gepassioneerde fietsers en een stoet van stadsbewoners die paraderen voor meer fiets!

We ontmoeten je misschien vrijdag, elke laatste, 18 u Grote Markt,

 

Bekijk de flyer en Facebookpagina van Critical Mass Sint-Niklaas