Contacteer

Heeft u vragen over onze buurt, activiteiten of onze werking ? Heeft u voorstellen voor nieuwe activiteiten, extra info voor onze buurt of onze website ?

Onderaan deze pagina kan u uw mening kwijt.


Hou er wel rekening mee dat alle aanvragen eerst zullen worden beoordeeld vooraleer gepubliceerd; op deze wijze wensen we onze website te vrijwaren van ongeoorloofde suggesties en reacties die mogelijks aanstoot kunnen geven.

Wenst u liever rechtstreeks contact op te nemen met onze buurtwerking ?  Dit kan altijd door een mailtje te sturen naar : info@elisabethwijk.be

13 reacties

 1. zondag 15 mei een lange dag, mooie filmopnames,vandaag16mei prachtige foto’s dank aan de ganse crew, Gerda

 2. Is de film “Levende zielen” ergens te zien of op blu-ray verkrijgbaar.

  1. Onze kortfilm “Levende zielen” zal in augustus 2 maal worden vertoond op ons openlucht filmfestival Ciné Leopold.

   Hierna zal onze kortfilm nog worden vertoond op andere festivals en gelegenheden. Een DVD van de film wordt meegeleverd voor wie het fotoboek bestelde, echter trachten we een DVD-versie apart nog aan te bieden in het najaar.

   groeten, Gerrit Heirbaut.

  1. Bedankt voor je suggesties Peter. We evalueren deze zeker mee en onderzoeken of we deze én tegen welke kostprijs kunnen vertonen.

   1. Swing (Tony Gatlif) staat in de catalogus van bevrijdingsfilms (ivm vergunning)

    1. Bedankt voor de info Peter.

     We hebben echter in april reeds een 1ste selectie gemaakt en voorgesteld en hieruit is de finale lijst op basis van ontvangen stemmen gevormd. Je tip kan alvast andere filmliefhebbers aantrekken om zijn films te bekijken.

 3. Beste,
  ik ben bezig met het plannen van een fietstocht (tussen kerken en kapellen) en ben in het kader daarvan op zoek naar informatie over de Heilig Hartkapel in de minderbroederstraat, kunnen jullie mij op weg helpen waar ik hierover meer kan te weten komen.
  alvast bedankt,

  Ronny

  1. Beste Ronny, ik doe even rondvraag via onze sociale media (Facebook en Hoplr) en bij leden van onze buurtwerking.

  2. Ronny, via Hoplr werd voorstel geformuleerd om hiervoor eens contact op te nemen met de toeristische dienst of het stadsarchief

  1. Beste Els, zoals aangekondigd kon je via onze website een stem uitbrengen (link naar stemformulier), door een mailtje te sturen, of door een stembriefje in te vullen aan onze tent. Ondertussen is de keuzefilm gekend en aangezien het aantal stemmen per film zo ver uiteen lag, zou jouw stem geen verschil uitgemaakt hebben, maar we hadden natuurlijk jouw stem mee willen opnemen.

   Jammergenoeg hebben we jouw vraag niet tijdig kunnen beantwoorden, gezien we onze opstelling zaterdag aan het voorbereiden waren. Voor de animatiefilm op de laatste avond, kan je evenwel nog steeds je stem uitbrengen.

 4. Beste, op welk moment is er op Bal Cirqu L’air een inspraakmoment voorzien voor de verkeersomgeving van de wijk? Trouwens, een tof initiatief: Bal Cirqu l’air. Dank!

Reacties zijn gesloten.