Servaas de Haas

EDITIE 2023

Flyer

Op zaterdag 1 april verwelkomen wij alle buurtbewoners aan onze lentebar en op ons hopelijk zonnig terras op het Prins Leopoldplein.  Het is een fijn moment om samen te genieten van een drankje en allerlei lekkers.  Dj Thomas zorgt voor aangename vibes.

De kinderen kunnen dolle pret beleven met onze fijne spelen: eendjeskraam, stelten, spiraal, olympisch ringwerpen, stokvangspel en tafelvoetbal.  Met een beetje geluk mogen ook de volwassenen meespelen.

De toegang is gratis.  Dranken zijn verkrijgbaar aan democratische prijzen.  Servaas de Haas brengt voor de kinderen paaseitjes en ander lekkers mee.

Je doet ons een groot plezier om te laten weten of je van plan bent langs te komen. Zo kan onze paashaas voldoende lekkernijen meebrengen en is onze bar goed gevuld.  Laat het ons weten vóór 20 maart, via mail (siri.vanhove@sint-niklaas.be) of telefonisch/sms (0485 55 49 83)

EDITIE 2021

Flyer | Deelnemerskaart | Buurtplan


In de Elisabethwijk konden de kinderen deze paasvakantie alleen of met hun (groot)ouders op zoektocht naar sporen van Servaas de Haas.  Op 24 plaatsen in de wijk hingen sporen (gekleurde letters) van Servaas.  Wie ze allemaal vond, kon er een geheime zin mee vormen.

Als beloning kregen zijn de paashaas op bezoek.

Servaas liet ons weten dat de kinderen in de Elisabethwijk geweldig zijn. En snugger ook. Niet minder dan 73 kinderen zijn op zoek gegaan naar zijn sporen en hebben zo de zin ‘deze haas is geen uilskuiken’ gevonden.

Zondagochtend (rond 10 uur) vertrok hij met zijn assistente op pad om alle kinderen te belonen met wat lekkers.  Er zaten ook veel prachtig ingekleurde kaartjes in zijn brievenbus.  Hij heeft ervan wakker gelegen om de mooiste kaart te kiezen want hij vond ze bijna allemaal even mooi.  Hij heeft er uiteindelijk 3 gekozen. Zij kregen een leuk extraatje.