Afscheid Paterskerk

03feb2018

Afscheid Paterskerk: expo en info, rondleiding, hapje en drankje

Van 14:00 tot 16:00

bij Paterskerk

Truweelstraat 138 Sint-Niklaas

Op zaterdag 3 februari is het zover. Dan trekken we de deur van de Paterskerk dicht. Maar niet zonder jullie nog een laatste blik te laten werpen op de kerk zoals ze vandaag is. Die namiddag worden de plannen toegelicht door de architecten en Interwaas. We reiken ook een prijs uit aan de winnaar (bekendmaking op de dag zelf) van de namenwedstrijd van een tijdje geleden.

Een aantal weken geleden deden we opnieuw een oproep aan de bevolking. Ditmaal om foto's binnen te brengen van momenten waarin de kerk een rol heeft gespeeld in hun leven. Maar we hebben ook veel unieke beelden gevonden over de bouw van de kerk, het kloosterleven en het ontstaan van de parochie. Het resultaat hiervan kunnen jullie samen met een hapje en een drankje komen bekijken op onze tentoonstelling. Ook een rondleiding in het klooster behoort tot de mogelijkheden.

Er is ook een standje van het cohousing project in de Paterssite. Ook met hen kan je kennismaken. Genoeg redenen dus om langs te komen op 3 februari. De start vindt plaats in zaal Familia.

Als je langskomt, graag een seintje naar wonen@sint-niklaas.be

Terug naar lijst evenementen