INFOMOMENT COHOUSING PATERSSITE

25feb2018

Maak kennis met het Cohousingproject Paterssite op zondag 25 februari 2018 tijdens het grote informatiemoment in Infopunt Elisabethwijk!

Van 10:30

bij Infopunt Elisabethwijk

Truweelstraat 138 Sint-Niklaas

Cohousing is comfortabel en ruim wonen zonder de last en de kost van een groot huis. Je krijgt er nog een stel goede buren bij, omdat de cohousinggroep samen het project beheert en voor elkaar zorgt.

Op de Paterssite ging een groep cohousers van start met een nieuw project. Ze willen graag nog meer mensen warm maken om mee aan te sluiten. "We zoeken voornamelijk jonge, startende gezinnen want we willen een groep van alle leeftijden zijn", zegt een enthousiaste kandidaat. "Daarnaast richten we ons op een betaalbaar en warm project waar iedereen zich thuis kan voelen".

Maak kennis met de Cohousinggroep en met dit project op zondag 25 februari 2018 op het grote informatiemoment. Dat gaat door in het Infopunt Elisabethwijk (voormalige bibliotheek achter zaal Familia). We starten om 10.30 uur met de presentatie. Vanaf 11.30 uur kunnen we elkaar beter leren kennen bij een hapje en een drankje.

Inschrijven is noodzakelijk via cohousing.paterssite@gmail.com . Meer info: www.paterssite.be

Terug naar lijst evenementen